Καλοκαίρι με βιβλία!

Με την έλευση του μήνα Ιούνη, αρχίζει για κάποιους και κάποιες από εμάς η περίοδος των θερινών διακοπών που κορυφώνεται τον Αύγουστο. Ακόμη και αν δεν βρεθούμε σε παραλίες ή βουνά, οι ρυθμοί πέφτουν, οι μέρες μεγαλώνουν και οι βιβλιόφιλοι βρίσκουν περισσότερο χρόνο διαθέσιμο για ανάγνωση, με αποτέλεσμα να διαβάζουν περισσότερα ή πολυσέλιδα βιβλία.    

Θα ήθελα να σας καλέσω να μοιραστείτε τις αναγνωστικές σας εμπειρίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αποτυπώστε τα αγαπημένα σας βιβλία και στείλτε μας φωτογραφίες από αυτά! Πείτε μας λίγα λόγια για το βιβλίο. Είναι μια ευκαιρία να μοιραστείτε τις επιλογές σας, να συστήσετε νέους συγγραφείς, να μας ενημερώσετε για τα αγαπημένα σας είδη λογοτεχνίας ή ακόμη και να μας εμπνεύσετε με τις κάθε είδους περιπέτειες που ζουν οι χαρακτήρες των βιβλίων που διαβάζετε.


Στείλτε τις φωτογραφίες σας στην ομάδα του facebook ή στην διεύθυνση blealoni.thessaloniki@gmail.com μαζί με λίγα λόγια σχετικά με το βιβλίο καθώς το διαβάζετε ή μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση! 

Οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας θα δημοσιευτούν και όλες μαζί στο blog μας στο τέλος του καλοκαιρού!  

Αναμένουμε με ανυπομονησία τις αναγνωστικές σας εμπειρίες! 


ΤΟ ΠΛΟΙΟ 
Στίχοι:  Γιάννης Σκαρίμπας (από την ποιητική συλλογή ''Εαυτούληδες'') / Μουσική:  Διονύσης Τσακνής  

Εν τω μεταξύ πολλά από τα "μπλε αλώνια" παραμένουν ενεργά και το καλοκαίρι. Ενημερώνεστε σχετικά από τον συντονιστή σας ή/και από τις αναρτήσεις μας στο blog και στην ομάδα μας στο facebook

Καλό καλοκαίρι! Καλές αναγνώσεις!  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούμε και διαβάζουμε Μπέρτολντ Μπρεχτ για τη 13η συνάντηση μας

Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη για τη 17η συνάντηση

Γνωρίζουμε τον Λευκάδιο Χερν για τη 14η συνάντηση μας