Το 6ο μπλε αλώνι είναι του Ηρακλείου! Πρεμιέρα στις 17 Δεκέμβρη με Καβάφη!

Τα μπλε αλώνια έγιναν έξι! Το δίκτυο μας έφτασε νότια, στην αγαπημένη Κρήτη. Με μεγάλη χαρά ανακοινώνω την Πρεμιέρα του «μπλε αλωνιού» Ηρακλείου, το έκτο στη σειρά μετά της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, της Αθήνας, του Ορμενίου και της Καβάλας. 

Όπως έχουμε πει η κάθε ομάδα αυτό-οργανώνεται και έχει την δική της προσωπικότητα ανάλογα με τις αναγνωστικές εμπειρίες, ανάγκες και επιθυμίες των μελών της.  Για περισσότερες πληροφορίες για την τοπική ομάδα επικοινωνείτε με τον Γιάννη Φαρσάρη:  openbook.gr@gmail.com

Το Ηράκλειο ξεκινάει με τον  Κωνσταντίνο Καβάφη, την Κυριακή 17 Δεκέμβρη. Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Bizrupt Space στη Βικέλα 34 (google mapστις 18:00.

   

Επ' ευκαιρίας της ανακοίνωσης ας θυμηθούμε τον ποιητή μέσα από τα γραπτά του Νίκου Καζαντζάκη:“Ταξιδεύοντας:Ιταλία-Αίγυπτος-Σινά-Ιερουσαλήμ-Κύπρος”.   

Και κάτι σχετικό που τρέχει και μπορεί να σας ενδιαφέρει: Το Διεθνές Θερινό Σχολείο Καβάφη 2024 προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προτάσεις συμμετοχής που εστιάζουν στη θεατρικότητα και τη σκηνοθετική δυναμική του έργου του Αλεξανδρινού ποιητή: Open Call

Καλή αρχή, Ηράκλειο! 

Για πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο: Χριστίνα Βουμβουράκη
blealoni.thessaloniki@gmail.com    / 6941556689



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ακούμε και διαβάζουμε Μπέρτολντ Μπρεχτ για τη 13η συνάντηση μας

Διαβάζουμε, ακούμε, βλέπουμε Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη για τη 17η συνάντηση

Γνωρίζουμε τον Λευκάδιο Χερν για τη 14η συνάντηση μας